her kan stå noget

Hvad vil du gerne vide om USA’s præsidentvalg og de amerikanske vælgere? 

Avisen Danmark og Fyens Stiftstidende sender journalist Emil Jørgensen til USA for at dække det skelsættende amerikanske præsidentvalg, der afgør om Donald Trump får fire år mere. I løbet af efteråret skal Emil Jørgensen køre tusindvis af kilometer gennem stater som Texas, Arizona, Colorado, Nebraska og Wisconsin.  I bilen sidder kun Emil, men han er ikke alene.

DU er som læser inviteret med på rejsen. Din nysgerrige energi, din undren og dine spørgsmål skal være brændstof på køreturen, så vi sammen sikrer en dækning af valget, som du kan spejle dig i.  Det kan være, at du er interesseret i, hvorfor nogle afroamerikanere og hispanics stemmer på Donald Trump? At du gerne vil vide, hvordan det går med den mur ved grænsen til Mexico? Eller er nysgerrig på, hvordan globale handelskrige har påvirket landmanden i Nebraska

Det kan også være, at du har en idé til et miljø, som det kunne være sjovt, hvis Emil Jørgensen opsøger. Om det er cowboy churches eller metodistkirker i Texas, cannabis-hoteller i Colorado eller danskerbyen Viborg i South Dakota, Black Lives Matter-kredse i Wisconsin eller konspirationsteoretikere i internettets dunkle afkroge – dine inputs kan blive til historier i avisen.

Alt kan ske. Så stil dit spørgsmål, og lad os blive klogere på det amerikanske præsidentvalg sammen.

Emil letter mod USA - med kufferten fuld af stærke spørgsmål og en varm linje til læserne

Læserne fyldte journalist Emil Jørgensen med ideer og ønsker til historier om den valgdækning, han i tæt samarbejde med fynboerne skal lave i USA de kommende måneder.

Læs mere
Se de spørgsmål vi allerede har modtaget
Vi kan desværre ikke skrive, om alle de input og spørgsmål, vi modtager. Men vi lover, at alle spørgsmål bliver taget med på redaktionsmødet, hvor de bliver vurderet sammen med vores andre ideer.
Vil du gerne læse alt vores indhold?
Bliv abonnent i dag og få fuld adgang til alle vores artikler. Du støtter samtidig lokaljournalistikken i dit område.
Bliv abonnent